Sport op het

Werk 

Sport op het werk

Fit  op het werk met Cyclo Studio!

Bewegen is gezond. Het is goed voor je lichaam én je geest. Een groot deel van onze bevolking spendeert zijn tijd aan het werk. Of je nu op kantoor of van thuis uit werkt, de conclusie blijft dezelfde. We bewegen te weinig.

Een oplossing hiervoor zou kunnen zijn om als bedrijf sport op het werk te stimuleren. Wie denkt dat dit enkel voordelen geeft voor de werknemer, heeft het mis.  

Cyclo Studio,
Jouw  partner voor sport op het werk!

De voordelen van sporten in  het bedrijf 

Voordelen voor werknemers

Sport blijkt een positief effect te hebben op het stimuleren van moreel –  het verbeteren ervan brengt meer motivatie en productiviteit in de werkomgeving.

Voordelen sporten - energieDe mentale en spirituele voordelen van lichaamsbeweging zijn net zo belangrijk als de fysieke. De helderheid en energie van mensen die trainen blijven hoog, ongeacht hun werkbelasting.

Voordelen sporten - Burnout  Sport en recreatie hebben een groot positief effect op het verhogen van het moreel, de motivatie, productiviteit, en een betere stemming en sfeer in de werkomgeving.

Kortrijk
Gent
Antwerpen
Roeselare
Brussel
Previous
Next
Baudelo kapel
Zebrastraat
Bar bricolage
Previous
Next

Voordelen voor werkgevers

1. Het aantrekken van young potentials

Bedrijven die willen blijven groeien, moeten denken aan de constante instroom van nieuw jong talent, de zogenaamde young professionals. De War for talent is de laatste de jaren nog meer toegenomen, waardoor het niet zo makkelijk is om deze felbegeerde jongeren binnen te halen.

 

Waar vroeger vooral werd gekeken naar salaris en locatie, wordt er vandaag veel kritischer gekeken naar een vacature. Zo willen ze flexibele werktijden en veel vakantie. Jonge werknemers geven aan dat de mogelijkheid om hybride te werken, een goede work-life balance en bedrijfscultuur belangrijk zijn voor het kiezen van een werkgever. Bedrijven die hierin investeren, scoren ongetwijfeld punten bij deze young potentials.

2. Productiviteit werknemers verhogen

Ook de Vlaamse overheid promoot bewegen op het werk. Op dit moment voldoet een groot deel van onze bevolking niet aan de bewegingsnorm. De bewegingsnorm volgens de gezondheidsraad is; minstens 150 minuten per week matig intensieve inspanning en minstens twee dagen per week spier- en bot versterkende oefeningen. Het niet voldoen aan deze bewegingsnorm kan leiden to zowel fysieke als mentale klachten. Ontdek hoe Cyclo Studio de samenwerking met bedrijven aangaat om bewegen op het werk mogelijk te maken.

3. Word een top werkgever

In de huidige maatschappij switchen werknemers om de 2,5 jaar van baan. Om je werknemers langer bij jou te kunnen houden, is het belangrijk om als werkgever een goede band en loyaliteit met je werknemers op te bouwen en onderhouden. Wat je budget ook is, je beschikt over meer mogelijkheden dan je denkt om (meer) sport en beweging in je bedrijf te brengen. Bekijk de mogelijkheden die Cyclo Studio aanbiedt. 

Word een top werkgever en bekijk samen met Cyclo Studio welke corporate package het beste bij jouw bedrijf zou passen. Tegelijkertijd straal je als werkgever flexibiliteit uit en dat je openstaat om werknemers op alle vlakken te ondersteunen.

De  work-out vibes at Cyclo Studio

Wat heeft  Cyclo Studio  jouw bedrijf te bieden?

Cyclo Studio zorgt via een 45 min HIIT outdoor cycling work-out voor een perfecte pauze tijdens je werkdag. De hele week lang bieden wij verschillende lessen aan, waardoor iedereen op het gewenste moment zijn dagelijkse portie beweging kan hebben. Voor, tijdens, of na je werkdag, bij Cyclo Studio kan het allemaal. 

Naast sportieve teambuildings biedt Cyclo Studio speciaal voor bedrijven corporate packages aan. Op basis van de wensen en behoeften voorzien wij een oplossing op maat van jouw bedrijf

Ready to integrate sports into your company? Bekijk alle opties of neem rechtstreeks contact met ons op

× How can we help you?