First

 timer 

Welkom

Een les bij Cyclo Studio is een energieke 45 minuten durende fietswork-out. Instructeurs met rockstargehalte, opzwepende beats & onze top-notch stages technologie zullen van je work-out je favoriete deel van de dag maken.

Interesse om het uit te proberen? Je kan via “First 2 rides“, voor slechts 19,99 euro, proeven van onze Cyclo Studio vibe! 

Workout formats

Outdoor Class

Het hele jaar door creëren we een outdoor trainingsparadijs. Sneeuw, regen, of zonneschijn. Er gaat niets boven een intensieve Cyclo training!

Je kunt nog steeds trainen in je eigen gepersonaliseerde zones als je de app “Stages flight” downloadt. Als de les afgelopen is, neem dan plaats, geniet van de sfeer en neem een drankje van onze “honesty bar”.

FTP meter Cyclo Studio

Performance Class

Op zoek naar een meer prestatiegerichte trainingssessie van 75 minuten? Onze technologie maakt het mogelijk om in je eigen persoonlijke trainingszone te trainen op basis van je FTP. In deze les ligt de nadruk minder op hoge intensiteit maar meer op uithoudingsvermogen. Klaar met je training? Bekijk de klassementen en je eigen prestaties in de Stages app.

In de winter hebben we gespecialiseerde programma’s voor amateurwielerploegen. Je kunt je privéles één keer per week krijgen, neem contact met ons op voor meer info.

Cyclo Gent indoor

Vrije toegang

Iedereen met een Cyclo abonnement hebben vrije toegang tot de indoor studio in Gent, dit tijdens de openingsuren: 
Ma – Do: 16u-21u30.

Hoe een les reserveren?

1) Maak een account aan
2) Koop credits
3) Kies je les & reserveer je gewenste fiets

Check-in

Altijd inchecken bij de balie.
De lessen beginnen stipt op tijd, probeer 15-20 minuten voor aanvang van de les in de studio te zijn, zeker als het je eerste keer is.

Lockers

Maak je geen zorgen over je persoonlijke bezittingen.
Alles kan worden opgeborgen in onze gebruiksvriendelijke digitale kluisjes.

Annuleringsvoorwaarden

We hebben een 4-uur annuleringsbeleid.
Annuleer 4 uur voor aanvang van de les en je tegoed zal volledig worden teruggestort op je rekening.

× How can we help you?